28 Ιουνίου 2014

Ο ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΜΜΕ

Ξυλοδαρμός Στρατιώτη Αλεξιπτωτιστή στο Σύνταγμα που......πέρασε
 στα ψιλά!!!


"Κύριοι" των ΜΜΕ είπατε πως δεν είστε "όλοι ίδιοι";


Δεν μας κάνει εντύπωσιν το γεγονός, ότι ο στρατός προκαλεί το φόβο και την άνανδρη αντίδαρση (εκατό εναντίον ενός) στους ανθέλληνες (κομμουνιστές, αναρχικούς, κλπ). Πόσο μάλλον το σώμα των καταδρομών που είναι ανέκαθεν στο στόχαστρο των κομμουνιστών, καθώς είναι το πλέον αντικομμουνιστικό σώμα, μιας και ιδρύθηκε για αυτόν το λόγο... για την αντιμετώπιση τις αυξανόμενης κομμουνιστικής απειλής το 1943. Μάλιστα η δράση τους βοήθησε παραπολύ κατά τον Συμμοριτοπόλεμο (1946-1949) μέχρι την ολοκληρωτική ήττα του κομμουνισμού στο Γράμμο και στο Βίτσι.


Ο άτυπος στρατός της Νέας Τάξεως έχει αναλάβει την εξόντωσιν όσων ομοιάζουν εξωτερικώς με εθνικιστές. Απαγορεύεται το άλλως εκφράζεσθαι, το άλλως πράττειν, το άλλως φαίνεσθαι. Σε λίγο και το άλλως σκέπτεσθαι. Θα εφευρεθούν πιθανώς ειδικοί σαρωτές για να διαβάζουν την σκέψιν. Τα πειθήνια ανθρωποειδή και άβουλα νεοταξάκια εκτελούν τις εντολές του μεγάλου ιερέως της σιών δίχως ειδική εντολή, αυθορμήτως και φανατικώς. Η τηλεόρασις, τα ΜΜΕ, το εκπαιδευτικόν σύστημα, η πολιτική, το κράτος, η τέχνη, άπαντες ασκούν την νεοταξικήν προπαγάνδα καθημερινώς, επιμελώς, ανηλεήτως. Μας μαθαίνουν να μισούμε τον εαυτόν μας και να αλληλοεξοντωνόμαστε. Ιδού τα τέκνα της σιών...





Το έστειλε ο Γιάννης Ζάχος
Ένα πραγματικά απίστευτο κοινωνικό γεγονός έλαβε χώρα το περασμένο Σαββατοκύριακο κατά την διάρκεια του αντιφασιστικού συλλαλητηρίου στο κέντρο της Αθήνας. Ο αδειούχος στρατιώτης που υπηρετούσε στην 2η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών έτυχε να είναι για έναν περίπατο στο Μοναστηράκι. Μη γνωρίζοντας ο νεαρός πως το κούρεμα έχει "ποινικοποιηθεί" από συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους ξυλοκοπήθηκε με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί επί 4 ημέρες στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Λάβαμε την ακόλουθη επιστολή από φίλο αναγνώστη και σας την παραθέτουμε αυτούσια.

"Είναι φανταράκι. Σειρά και φίλος του γιου μου. Βρέθηκε στο Σύνταγμα κουρεμένος και με στρατιωτικό σακίδιο κατά λάθος τη μέρα που γινόταν το αντιφασιστικό συλλαλητήριο. Και κάποιοι 'Δημοκράτες' αποφάσισαν ότι είχε φάτσα που δεν τους άρεσε. Σαν τους άλλους τους φασίστες που δεν αρέσουν οι φάτσες άλλων ανθρώπων μαυριδερών η μη. Και τους φώναζε ότι είναι φαντάρος... Έκατσε 5 ήμερες στο 401 με σπασμένη μούρη και δεν κινήθηκε φύλο στα μίντια η στα κατά τα άλλα ευαίσθητα δημοκρατικά κόμματα..."

http://kyanosaden.blogspot.de/2014/06/blog-post_9.html#more
defencenews.gr